cukrászda sütemények

Cukrászda és sütemény

Még a 2000-es évek elején indítottuk el a cukrászda Dunakeszin elhelyezkedésű helyiségét. A cukrászda helyiségébe belépő ügyfeleket a gőzölgő rétesek az islerek, a torták vagy a sütőből éppen kivett pogácsák illata fogadja. A péksütemények minőségével elégedett vásárlóktól kapott pozitív vélemények miatt úgy döntöttünk, hogy pár évvel a cukrászda nyitánya után kibővítjük tevékenységünket egyéb cukrászati ​​termékek és péksüteménynek készítésére is.

A cukrászda recept gyűjteménye

Hagyományos süteményeket kínálunk vásárlóinknak, például dobostorta, sacher, isler. Mindezeket pedig ügyesen és kézművesen, a legjobb minőségű természetes alapanyagok felhasználásával készítjük, a sok éves tapasztalatok által kikísérletezett legjobb saját recept segítségével.
A tevékenység diverzifikálása a következő években is folytatódott, és nagyjából 2010 óta kifejlesztettünk egy sort a fagylalt gyártására is, amely ugyancsak kézműves, és egyedileg készített recept alapján van. A hagyományos receptek alkalmazása alapján, amelyet egy technológus hajtott végre, sikerült egy finom fagylaltot készíteni, különböző természetes ízű gyümölcsökkel vagy csokoládékkal.

Egyedi rendelésre készült sütemények

Sokféle süteményt, tortát, és egyéb pékárut kínálunk ügyfeleinknek, személyre szabott lehetőségekkel, hogy mindenkinek minden igénye ki legyen szolgálva. Torták esetén a cukrászda szakemberei egyedi festéssel is képesek előállni, hogy ne csak finom, de gyönyörű is legyen az elfogyasztandó torta.
A Bíró cukrászda jelenleg is több recept kifinomításán dolgozik, hogy a lehető legjobb ízű áruk kerüljenek a vásárlók kezeibe. Ezen kívül egyedi rendelésre, hatalmas mennyiségű pékáru, sütemény elkészítését és csomagolását is megoldjuk, hogy zökkenőmentesen kézbe kapja mindenki a rendelt termékeket.

Üzlet helységünk felépítése

Dunakeszin található cukrászdánk helyisége, már a kezdetek óta megvan. Hatalmas területe lehetővé teszi számunkra a profi sütők és egyéb cukrászati felszerelések tárolását, melyben a finomabbnál finomabb ízű sütemények, és pékáruk készülnek. Továbbá lehetővé teszi, hogy vásárlóink helyben is el tudják fogyasztani a megvásárolt termékeket, így akár még melegében, frissen meg tudják kóstolni és enni finomságainkat. A cukrászdánk területi adottságainak köszönhetően egy igazi látványteremnek tűnik az egész vásárlóink szemszögéből, hiszen miden süteményünk ki van helyezve a pultok mögé vagy esetleg a hűtőben.

Kapcsolódó bejegyzések