Mbappé családi vállalkozás

Mbappé családi vállalkozás

A világhírű labdarúgó Kylina Mbappé szülei, Éva és Thomas Mbappé, egy kis francia városban kezdték meg vegyiáru vállalkozásukat. Kezdetben csak egy kis boltjuk volt, ahol vegyi termékeket árultak. Azonban kitartásuknak köszönhetően hamarosan helyi hírnévre tettek szert. A Mbappé család üzleti filozófiája a kezdetektől fogva az volt, hogy minőségi termékeket kínáljanak versenyképes áron, miközben kiemelkedő ügyfélszolgálatot biztosítanak.

A növekedés útján

A vállalkozás növekedése a regionális szintű terjeszkedéssel kezdődött. Éva és Thomas úgy döntöttek, hogy további üzleteket nyitnak a környező városokban, ami lehetővé tette a márka ismertségének növelését. A folyamatosan bővülő termékválaszték mellett a Mbappé család arra is nagy hangsúlyt fektetett, hogy a helyi közösségek igényeire reagáljanak. Ez magában foglalta a különleges vegyi termékek beszerzését, továbbá a termékfejlesztést.

A társadalmi felelősségvállalás

Az Mbappé üzlethálózat nem csak a növekedésre összpontosított, hanem a fenntarthatósági célokra is. Éva és Thomas elkötelezettek voltak amellett, hogy csökkentsék vállalkozásuk környezeti lábnyomát. Ennek okán vezették be a különböző zöld kezdeményezéseket. Ilyenek voltak az újrahasznosítható csomagolások és az energiahatékony üzemi folyamatok. Emellett a társadalmi felelősségvállalás is fontos szerepet kapott, hiszen a Mbappé család rendszeresen támogatott helyi jótékonysági kezdeményezéseket.

Családi összetartás ereje

A családi vállalkozás sikerének egyik kulcsa a családtagok közötti szoros együttműködés volt. Az Mbappé szülők mindig is arra törekedtek, hogy gyermekeiket, köztük Kyliant is, bevonják a vállalkozásba. Ez nemcsak a családi kapcsolatokat erősítette, hanem lehetővé tette a következő generáció számára, hogy elsajátítsa az üzleti ismereteket.

A jövőbe tekintve

Az Mbappé család vegyiáru üzlethálózata a jövőben is az innovációra összpontosít. A digitális világban való egyre nagyobb jelenlét mellett, a család arra törekszik, hogy új piacokra lépjen ki. Az Mbappé üzlethálózat célja, hogy a vegyiáru szektorban vezető szereplővé váljon, mind minőségben, mind fenntarthatóságban.

Kapcsolódó bejegyzések