Nagyobb tér reményében

Nagyobb tér reményében

Az Euro-Cent vegyiárú nagykereskedés számára izgalmas időszak köszöntött be, hiszen hamarosan új, impozánsabb épületbe költözünk. Az átalakulásra való felkészülés izgalmas kihívások elé állít minket, de egyúttal hatalmas lehetőségeket is rejt magában.

Modernizált munkakörnyezetünk

Csapatunk örömmel jelenti be, hogy a következő hónapokban új, tágasabb raktárba költözünk. Az elkövetkező időszakban intenzív előkészületeket végzünk annak érdekében, hogy a vállalat minden részlege hatékonyan átálljon az új helyszínre.

Az új raktárat az Euro-Cent folyamatos növekedése indokolja. A korszerűsített létesítmény nem csupán a jelenlegi igényeinket elégíti ki, de hosszú távú terveinknek is megfelel. A kibővített kapacitás új lehetőségeket teremt a vállalat számára.

Az Euro-Cent számára az új raktár nem csupán egy nagyobb épületet jelent, hanem egy hatékonyabb logisztikai központ kialakításának lehetőségét is. Az optimalizált tárolási rendszerek, a gyorsabb komissiózás mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy még hatékonyabban szolgálhassuk ki ügyfeleinket.

Inspiráló környezetben

Az új épület nem csak üzleti célokat szolgál, hanem a munkahelyi környezet megújulásának lehetőségét is hordozza. Cégünk mindig is fontosnak tartotta a dolgozók motivációját, és az új raktárban továbbfejlesztett irodai területekkel, kreatív pihenőhelyekkel igyekszünk inspiráló munkakörnyezetet teremteni.

Környezettudatos megoldások

Mindig is elkötelezettek voltunk a környezetvédelem iránt, és az új raktár sem lesz kivétel. A tervezés során hangsúlyt fektetünk az energiatakarékos technológiákra, a hulladékcsökkentésre és az újrahasznosításra. Célunk, hogy fenntartható módon működjünk. Ezzel is szeretnénk példát mutatni más vállalatoknak.

Szervezett átállás

A raktár budapesti költözése komoly feladat, de csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a folyamat zökkenőmentes legyen. A tervezési fázis során minden részletre odafigyelünk, hogy a költözés ne befolyásolja ügyfeleink szolgáltatásainak színvonalát. A logisztikai folyamatok átmeneti zavarok nélkül kerülnek át a kibővített raktárba.

A siker közös projektje

Vállalkozásunk hálás köszönetét fejezi ki minden ügyfelének, partnerének és alkalmazottainak, akik támogattak bennünket eddigi fejlődésünk során. Az új raktár egy közös siker, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Kapcsolódó bejegyzések