Holt tengeri kozmetikumok

Holt tengeri kozmetikumok

A holt tengeri kozmetikumok lassú, de tartós eredményt adnak. Amúlt héten a kozmetikumok, különösen a biotermékek rajongói alkalmat kaptak egy érdekes eseményre. Viki Andova, bolgár származású, aki évek óta Rómában él és holt tengeri kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik, bemutatta a hazai közönségnek első könyvét, a „Természetesen szép”, ahol a legjobb otthon receptek a bőr és a haj ápolásához.

Bio holt tengeri kozmetikumok

Úgy döntött, hogy azonnali és szokatlan módon, a helyszínen a közönség segítségével bemutatja, hogyan lehet elkészíteni az említett recepteket. Ez jó alkalom volt arra, hogy szorosan beszéljek vele. Róma először látogatja meg turistaként, és első látásra beleszeret. Már akkor tudtam, hogy visszatérek és ott fogok lakni. Számomra valóban minden út Rómába vezet. Teljesen szerelmes vagyok az egész városba, de van egy Villa Borghese nevű rész egy bio holt tengeri kozmetikumok, mint egy természeti park Róma központjában, ahol imádok ülni és olvasni – mondta el nekünk Vicki.

És valóban visszatért, és 12 éve ott él, ahol élete teljesen megváltozik. Egy nap a belvárosban sétálva elhalad egy gyógyszertár mellett, ahol bejelentés érkezik a biokozmetikumok népszerűsítéséről, ami felkeltette az érdeklődését, és már semmi sem lesz a régi. Az ottani élete kapcsán a biokozmetikumokkal kapcsolatos tévhitek és igazságok, valamint egy másik recept olvasható az alábbiakban:

A kozmetikumok világa

Azt hiszem, eljön a bio holt tengeri kozmetikumok korszaka. Mindig azt tanácsolom az embereknek, hogy legbelül érzik szükségüket a kereskedelmi kozmetikai kozmetikumokról való áttérésre. Nem azért, mert népszerű, mert valaki más tette, vagy én mondtam, hanem azért, mert belső ösztönzésük van rá, hogy a saját érdekében tegyék. És csak ezután lesz a megfelelő választás. Úgy gondolom, hogy továbbra is egyre több híve lesz a biokozmetikumoknak, mert reálisan a hajra, a bőrre, az arcra, a testre gyakorolt ​​előnyök valóban nagyok, és sokkal jobbak a hagyományos, azaz a kereskedelmi kozmetikumokhoz képest. A médiában gyakran hallhatjuk és olvashatjuk, hogy egy idő után a krémet vagy a sampont a bőr telítettsége miatt cserélni kell.

Ugyanez vonatkozik a biokozmetikumok használatára is ? Ez teljesen egyénfüggő, mely függ a bőr típusától, a kozmetikumoktól és attól, hogy hogyan reagál a bőrre. Azt akarom mondani, hogy óriási különbség van a kereskedelmi és a biokozmetikumok között. Az elsőben olajszármazékokat, parabéneket, szilikonokat használnak alapul, amelyek a bőrt hamisan sima megjelenésűvé teszik, és valójában megfulladt, nem tud lélegezni, vizet cserélhet külső körülmények között, és különböző problémái vannak. Másrészt a biokozmetikumok olajokból készülnek, organikus vajak, amelyek összhangban vannak magával a bőrrel, valamilyen módon támogatják azt a regenerációs folyamatban, segítenek javítani a bőr rugalmasságát, megjelenését. Megtelik-e – egy idő után lehetséges, mert a bőr megszokja bizonyos összetevőket, valami másra van szüksége. És a korral együtt jár a változás szükségessége.

Kapcsolódó bejegyzések