Hírességek autógyűjteményei

Hírességek autógyűjteményei

A hírességek autógyűjteménye mindig is lenyűgöző téma volt a rajongóknak. A hírességek szerte a világon hatalmas vagyonnal rendelkeznek, és sokan közülük szenvedélyesen rajonganak a luxusautók iránt. Ezért nem meglepő, hogy sok híresség különleges autógyűjteménnyel büszkélkedhet. Ezek az autók nemcsak a gazdájuk gazdagságát tükrözik, hanem az autóipar ikonikus darabjainak szeretetét is bemutatják.

Jay Leno

Egyik legismertebb híresség, aki hihetetlen autógyűjteménnyel rendelkezik, Jay Leno. A komikus és műsorvezető híres arról, hogy több mint 150 járművet tart a gyűjteményében. A gyűjteménye az autóipar számos korszakát felöleli. Olyan ritka darabokat tartalmaz a gyűjteménye, mint a McLaren F1, a Bugatti Type 57 Atlantic és a Lamborghini Miura. Leno szenvedélyesen kutatja és restaurálja a veterán autókat, és számos járművének története igazán különleges.

Jay-Z

A zenész, Jay-Z is ismert az autógyűjteményéről. A multimilliomos rappernek többek között van egy Maybach Exelero, amelynek értéke millió dollárt is meghaladja. Emellett Jay-Z egy másik ikonikus autóval, a Rolls-Royce Phantomdal is rendelkezik, ami az elegancia és a luxus szimbóluma.

Jeremy Clarkson

Nem csak az amerikai hírességek büszkélkedhetnek lenyűgöző autógyűjteményekkel. A brit televíziós műsorvezető, Jeremy Clarkson is híres a járművei iránti szenvedélyéről. A Top Gear műsorvezetőjeként ismert Clarkson hatalmas autógyűjteménnyel rendelkezik. Azt mondják, hogy gyűjteményében számos Ferrari, Lamborghini, Aston Martin és más luxusmárka található.

Cristiano Ronaldo

A sportolók között is akadnak olyanok, akiknek elképesztő autógyűjteményük van. A híres futballista, Cristiano Ronaldo rendkívül szenvedélyes az autói iránt. Kedvenc járművei közé tartoznak a Bugatti, a Lamborghini és a Rolls-Royce modellek. Ronaldo szívesen osztja meg rajongóival az új autói vásárlásának pillanatait a közösségi médiában, és gyűjteménye értéke folyamatosan növekszik.

Max Verstappen

A legendás holland autóversenyző, Max Verstappen is híres autógyűjteményéről, amely több mint 50 járművet tartalmaz. Max kollekciójában megtalálhatók olyan klasszikusok, mint a Shelby Cobra és a Ford Thunderbird, valamint néhány modernebb autó is, mint például a Ferrari Enzo. Elkötelezett autórajongó, és gyűjteménye az autóipar sok különböző szegmensét képviseli.

Ralph Lauren

Az egykori autóversenyző, Ralph Lauren neve is említést érdemel, aki hihetetlen gyűjteménnyel rendelkezik a legszebb veterán autókból. A tervezőként és divatikonként ismert Lauren széles választékban gyűjt klasszikus autókat, beleértve a Porsche 911-eseket, a Mercedes-Benz 300 SL-t és a legendás Bugatti Type 57SC Atlantic-ot.

Nem szabad megfeledkeznünk a női hírességekről sem, akiknek is lenyűgöző autógyűjteménye van. Az Oscar-díjas színésznő, Sandra Bullock olyan ritka darabokkal büszkélkedhet, mint a Toyota Prius és a Ford Bronco. Az a hír járja, hogy Bullock nagy állatbarát, és ez a választásaihoz is látszik vezetés közben.

Kapcsolódó bejegyzések