Étterem minőség

Étterem és minőség

Megrendelései vannak, amelyeket felügyelni kell, és személyzetet kell kezelnie. Vannak számok, amelyeket meg kell törni, jelenteni kell, és be kell nyújtani a befektetőknek. És talán Ön a felelős a közösségi média figyeléséért és az összes marketingtartalom előállításáért is. Kicsit levertnek érzed magad? Akár az vagy, akár nem, könnyű hagyni, hogy az „új tudás megszerzése” az út szélére szálljon.

De mint tudod, a mai technológiai kors<zakban a technológia, az éttermi filozófia és az élelmiszer-trendek fejlődése gyorsabban megy végbe, mint valaha. A legjobb módja annak, hogy lépést tartson az újdonságokkal, ha figyelemmel kíséri a digitális szakértőket, akik beszámolnak a legújabb éttermi, kisvállalkozási, technológiai és élelmiszer-trendekről.

Itt lebontjuk azokat a blogokat, amelyek a legátfogóbb iparági ismereteket és az Ön étterme számára legrelevánsabb tartalmat tartalmazzák.

Étterem szakértői

Egy éttermi coaching és tréning cég, amely szemináriumokat és workshopokat kínál, amelyek segítenek az étteremtulajdonosoknak hatékonyabb és sikeresebb üzleti tevékenységet folytatni, miközben olyan gyakori problémákat is kezelnek, mint a HR, készletek és költségek. Mivel a cég a képzésre összpontosít, erőforrásaik kiemelkedőek. Az Étteremszakértő blogjai nem pusztán tartalomgyártás céljából készítenek listákat, minden általuk készített darab tele van olyan tanulással, amely az étteremtulajdonosok munkájának és kötelezettségeinek hatékonyabb ellátását szolgálja.

Mivel minden posztjuk középpontjában a növekedésre összpontosító vendéglős áll, a Kakas Étterem Győr arra összpontosít, hogy referenciaértékeket, jogszabályi ügyekkel kapcsolatos frissítéseket és gazdasági híreket biztosítson a vendéglátóknak. A nagy láncok nagy változásaitól a fogyasztói szokásokról szóló tanulmányokig, sőt a főzési bemutatókig mindenről szóló jelentésekkel a Restaurant Business Online az éttermesek számára releváns témák teljes skáláját kezeli.

Étterem vezetés

Nem teljesen szégyentelen dugó, igazán büszkék vagyunk arra, amit létrehoztunk. A fejlődő Ultimate Guides sorozatunktól kezdve a legfrissebb iparági hírekről szóló megbeszéléseken át a marketing tanácsokig és a technológiai beszélgetésekig közvetlenül beszélünk a szakértőkkel és ügyfeleinkkel, hogy megismerjük az éttermi ágazat csínját-bínját.

Kapcsolódó bejegyzések