Euro-Cent vegyiáru nagykereskedés

Az Euro-cent kis-, és nagykereskedelmi hálózat, rendkívül sikeresen működik közel 25 éve. Fő profilunk a vegyiáru, tisztítószer, illatszer és alapvető élelmiszer nagykereskedelem, de franchise hálózatunkba kiszolgáljuk a lakossági vásárlókat is.

Miért legyen partnerünk?

Folyamatosan kapcsolatban állunk minden partnerünkkel, és igényeiket felmérve alakítjuk raktárkészletünket. Partnereink kiemelt figyelmet élveznek nálunk. A vásárlások statisztikáiból kiindulva készítjük kéthetente akciós újságunkat. Ezenfelül minden héten extra vegyi áru és élelmiszer akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak.

Olyan kiemelkedő szerepet szeretnénk betölteni a magyarországi piacon, ahol kivétel nélkül minden partnerünk elégedettségét maximális szinten tudjuk tartani. Ezt az igények folyamatos figyelemmel tartásával próbáljuk elérni. Próbálunk minőségi termékkínálatot kialakítani, a lehető legalacsonyabb áron. Így reméljük bízhatunk a partnereinkkel való hosszútávú együttműködésben, mely mindkét fél számára gyümölcsöző lesz.

vegyiáru nagyker

Vegyiáru nagykereskedés

Nagykereskedésünk jelenleg több mint 200 áru beszállítóval van folyamatosan kapcsolatban, ennek köszönhetően tudjuk biztosítani vásárlóink részére a rendkívül széles termékkínálatot. Raktárunk 15.000m²-t meghaladó területtel rendelkezik, melyben 20.000-nél is több árucikket tudunk kínálni, amit folyamatosan bővítünk partnereink teljes elégedettségére.

Egy igen jól felszerelt tisztítószer és vegyiáru nagykereskedelem vagyunk, ahol szinte minden gazdasági ágazatban tevékenykedő cég rátalál a kedvezményes árú, jó minőségű és gazdaságos tisztítószerekre.

Állandó kínálatunk részét képezi a bio termékek óriási választéka, melyek nem tartalmaznak vegyszereket. Ezáltal nyugodtan használhatja őket mindenki a konyhában, akár közvetlenül érintkezve az élelmiszerekkel is.

illatszer nagyker

Vegyiáru nagykereskedés részlegünk fontosnak tartja az állattartók maximális kiszolgálását is bio termékeinkkel. Ezzel az elérhető legnagyobb higiénia szintet létrehozva otthonukban, mind az állatok, mind a gazdik egészségének veszélyeztetése nélkül.

Kiszolgálunk szállodákat, hoteleket, és panziókat saját prémium kategóriás tisztítószereinkkel, figyelembe véve a vendégek és a szálloda vezetőségének igényeit.

Az euro-cent üzletlánc miért jobb, mint mások ?

Ami megkülönböztet bennünket a többi vegyiáru nagyker cégtől, hogy a kedvezményes árak mellett kitüntetett odafigyelést és maximális szakértelmet kapnak ügyfeleink. Amennyiben olyan termékre van szüksége, ami hatalmas kínálatunk mellett nem érhető el, csak bátran jelezze és beszerezzük önnek. Nálunk nem csak a raklap-, és kamion számra vásárló ügyfeleink élveznek maximális figyelmet, hanem mindenki. Euro-cent – Nálunk a kicsi is számít !

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel cégünkkel, nyitva tartásunkkal vagy akcióinkkal kapcsolatban, hívjon bátran, mi mindig segítünk.

akciós újság