részecskeszűrő tisztítás TerraClean

TerraClean részecskeszűrő tisztítás folyamata

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a részecskeszűrő tisztítás iparágban a Terraclean csapata, amely Magyarországon egyedi, teljeskörű részecskeszűrő tisztítás szolgáltatását biztosítja bármilyen méretű és típusú részecskeszűrőhöz.

Országosan magántulajdonosokkal, független vagy franchise-műhelyekkel, jelentős kereskedelmi flottával és üzemüzemeltetőkkel dolgozunk. Időt, és pénzt takarítunk meg a DPF tisztítás profi elvégzésével. Cégünk a részecskeszűrő csere okozta magas árak révén született, hiszen egy olcsóbb és hasonlóan hatékony megoldást szerettünk volna találni a cseréhez képest. A befutó végül a Terraclean népszerű oldataival történő részecskeszűrő tisztítás lett, mely az évek során egyre népszerűbbé vált.

Részecskeszűrő tisztítás fontossága

A DPF tisztítás tapasztalt szakemberekre van bízva cégünknél, akik mindig úgy figyelnek DPF-ére mintha a sajátjuk lenne. Kényelmes részecskeszűrő tisztítás szolgáltatást nyújtunk minden márkához és modellhez, és számos szolgáltatási csomagot kínálunk, amelyek megfelelnek a jármű igényeinek.

A részecskeszűrő teljesítményének fenntartása érdekében rendszeresen érdemes a tisztítást elvégeztetni. Ezt általában passzívan hajtják végre a regenerálás nevű folyamatban, amikor a kipufogógáz magas hőmérsékletű motoros vagy kettős kocsis vezetés után munka hőmérsékletre emelkedik.

Sok autó nem a megfelelő felhasználási módot használja a regeneráció működéséhez. A rövid utak nem teszik lehetővé a DPF-szűrő felmelegedését, ezért az könnyen eltömődhet, ami részecskeszűrő tisztítás folyamata és fontossága igényét mutatja majd.

Eltömődött DPF felújítása

Ha figyelmeztető lámpát kap, amely azt mutatja, hogy a DPF-e vagy részecskeszűrője eltömődik, motorja csúnyán jár, esetleg a megszokotthoz képest megnövekedett a fogyasztás, akkor bátran keresse meg az önhöz legközelebb található részecskeszűrő tisztítás elvégzésére alkalmas Terraclean műhelyünket.
A legtöbb esetben csak rövid idő telik el a részlegesen blokkolt DPF felújítása teljes blokkolása között. Ha figyelmen kívül hagyja a részecskeszűrő eltömődésére figyelmeztető lámpát, és viszonylag lassú, indulási sémában halad, akkor a korom a szűrőben addig halmozódik fel, amíg autója korlátozott teljesítményű üzemmódba vált, hogy megakadályozza a károkat. Szóval ne habozzon ilyen esetekben a részecskeszűrő tisztítás akár autója hosszú távú egészségét is biztosíthatja.

EGR szelep tisztítás folyamata

Az EGR szelep eltömődése akár drága problémákhoz is vezethet a motor alkatrészeinél. Ezek mind elkerülhetők az EGR szelep tisztítás legfeljebb évente történő elvégzése, elkerülve a motor alkatrészeinek problémáit.
Az eltömődések eltávolítása az EGR szelepből lehetővé teszik az erő helyreállítását és a simább teljesítményt, valamint a csendesebb motort.

Nálunk a Terracleannél, az Egr szelep tisztítás folyamata jelentősen csökkentik a károsanyag-kibocsátást, és elősegítik az emissziós tesztek elérését is.

Szóval ha profi és megbízható csapatot keres részecskeszűrőjének tisztítására, nyugodtan válasszon minket, hiszen autója érezhetően jobban fog hajtani a tisztítás elvégzése után.

Kapcsolódó bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük